Tietosuojalausunto

Tamtron Oy ja Tamtron Systems Oy (myöhemmin Tamtron) ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Tamtron käsittelee henkilötietojasi eurooppalaisten tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Päivitetty 1.3.2022 

Rekisterinpitäjän tiedot: 
Nimi: Tamtron Oy ja Tamtron Systems Oy
Osoite: Vestonkatu 11, 3580 Tampere
Puh. +358 3 3143 5000
sähköposti: weighing@tamtron.fi 

1 TAMTRONIN ASIAKASREKISTERI (CRM)

Tamtronin asiakasrekisteriä käytetään myynnin ja markkinoinnin asiakaskohtaisten toimien hallintaan ja seurantaan. Tamtronin CRM-tietokanta sisältää

  • asiakkaidemme edustajien, potentiaalisten asiakkaidemme ja muiden yritysten henkilötiedot, joiden kanssa Tamtronilla on liikesuhde tai jotka haluavat kehittää sitä
  • asiakkaiden tai Tamtronin asiakkaiden loppukäyttäjien henkilötiedot, jotka ottavat yhteyttä Tamtroniin punnitusratkaisuista
  • ulkopuolisiin sidosryhmiin liittyvät henkilötiedot, joille Tamtron on kiinnostunut antamaan yleistä tietoa Tamtronista ja sen liiketoiminnasta.

1.1 KERÄYTETTY HENKILÖTIEDOT 

CRM kerätään ja siellä käsitellään seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • organisaation tiedot ja yhteystiedot
  • rooli ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  • muut meille annetut tiedot (esim. asiakaspalaute, ilmoittautuminen tapahtumaan ja uutiskirjeen tilaaminen)
  • IP-osoite
  • mahdolliset muut liikesuhteen kannalta merkitykselliset tiedot.

Tällaisia ​​henkilötietoja kutsutaan myöhemmin “henkilötiedoiksi”. Henkilöitä, joiden henkilötietoja käsitellään, kutsutaan “rekisteröidyiksi”.

1.2 TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET

Tamtron käsittelee henkilötietoja helpottaakseen Tamtronin liiketoimintaa, tukeakseen myyntitoimintaa, hoitaakseen toimituksia, huoltopalveluita ja laskutusta, ottaakseen yhteyttä asiakkaisiin sopimusten hallinnointia ja markkinointia varten sekä muuten asiakassuhteen ylläpitämiseksi. Tamtron voi käyttää tietoja myös tapausten ja vaateiden käsittelyyn sekä asiakkaan auttamiseen ja tukemiseen pyynnöstä. Tamtron voi ottaa yhteyttä rekisteröityihin asiakaskyselyjä varten.

Henkilötietoja kerätään ensisijaisesti asiakas- ja kumppanisuhteen hallinnoinnin ja toteuttamisen yhteydessä. Tällaisia ​​tietoja ovat myös tiedot, jotka henkilö päättää antaa meille (esim. kun rekisteröidyt järjestämäänsä tapahtumaan, tilaat uutiskirjeemme tai kun vierailet verkkosivuillamme).

1.3 HENKILÖTIETOJEN LÄHTEET JA SÄILYTYSAIKA

Henkilötiedot on saatu suoraan asiakkailta tai saatu heidän Tamtronin tuotteiden ja palveluiden käytön yhteydessä. Henkilötiedot voivat olla peräisin myös Tamtronin edustajilta heidän liiketoiminnassaan rekisteröityjen kanssa. Tietyissä tapauksissa Tamtron voi kerätä henkilötietoja julkisista rekistereistä ja muista luotettavista ulkoisista lähteistä.

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin sovellettava lainsäädäntö edellyttää tai oikeuttaa. Tamtron tarkistaa tallennettujen tietojen tarpeellisuuden säännöllisesti ja poistaa tiedot, kun niitä ei enää tarvita tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin.

2. TAMTRONIN EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Tamtron käyttää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita verkkosivuillaan osoitteessa tamtrongroup.com. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asetetaan laitteellesi, kun vierailet tai käytät verkkosivustoamme. Niiden avulla voidaan esimerkiksi kerätä tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, sekä tallentaa sivustosi mieltymykset ja toiminnot. Evästeitä ja niillä kerättyjä tietoja käytetään helpottamaan verkkosivustomme käyttöä sekä seuraamaan, analysoimaan ja parantamaan verkkosivuston käytettävyyttä ja käyttöä.

Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen (UID), kuten satunnaisesti luodun numeron, joka mahdollistaa laitteesi tunnistamisen. Vaikka laitteesi voidaan tunnistaa evästeiden avulla, evästeet eivät yleensä mahdollista verkkosivustomme käyttäjien tunnistamista ilman tiettyjä lisätietoja. Jotkut kolmannet osapuolet, jotka käyttävät evästeitä verkkosivuillamme, kuten Facebook, voivat kuitenkin yhdistää evästeen sisältämän UID:n vastaavaan Facebook-käyttäjään, jos verkkosivustollamme vierailevalla käyttäjällä on Facebook-käyttäjätili.

Kuten alla on selitetty tarkemmin, jotkin tamtrongroup.com-sivustolla käytetyt evästeet ovat välttämättömiä toimintojen mahdollistamiseksi sekä verkkosivustomme suorituskyvyn tai käyttökokemuksen parantamiseksi. Joitakin evästeitä käytämme kohdennetun digitaalisen markkinoinnin toteuttamiseen verkkosivustollamme tai muilla verkkosivustoilla.
Kun vierailet Tamtronin verkkosivuilla, Tamtron ja/tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, kuten Google tai Facebook, asettavat evästeitä laitteellesi.

2.1 EVÄSTEIDEN KERÄÄMÄT TIEDOT

Tamtron ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät evästeillä erityisesti seuraavia tietoja:

  • IP-osoite
  • vierailuaika
  • verkkosivusto, jonka kautta olet siirtynyt verkkosivuillemme
  • vierailtuja sivuja verkkosivuillamme
  • selaintyyppi (kuten Internet Explorer, Firefox)
  • maantieteellinen sijainti.

2.2 TAMTRONGROUP.COM:ISSA KÄYTETYT EVÄSTEET

  • Google Analytics. Käytämme Google Analyticsia verkkosivujemme seurantaan. Google asettaa nämä evästeet laitteellesi. Googlella voi myös olla pääsy Google Analytics -evästeisiin ja niiden keräämiin tietoihin. Lue lisää Google Analytics -evästeistä ja niiden vanhentumispäivästä täältä ja yleisesti Googlen palveluista täältä.
  • HubSpot. Käytämme HubSpotia käyttäjien seurantaan, verkkosivuillamme olevien lomakkeiden toimivuuteen sekä markkinoinnin automatisointiin. HubSpot asettaa nämä evästeet laitteellesi. HubSpotilla voi myös olla pääsy HubSpot-evästeisiin ja niiden keräämiin tietoihin. Lue lisää HubSpot-evästeistä, mukaan lukien niiden viimeinen voimassaolopäivä, täältä.
  • Facebook. Käytämme Facebookia jakamispainikkeen sekä käyttäjien valvonnan mahdollistamiseen verkkosivuillamme. Facebook asettaa nämä evästeet laitteellesi. Facebookilla voi myös olla pääsy näihin evästeisiin ja niiden keräämiin tietoihin. Facebook käyttää näitä tietoja analytiikkapalvelujen tarjoamiseen ja digitaalisen markkinoinnin kohdentamiseen. Lue lisää Facebookin evästeistä täältä.
  • LinkedIn. Käytämme LinkedIniä jakamispainikkeen sekä käyttäjien valvonnan mahdollistamiseen verkkosivuillamme. Lue lisää LinkedIn-evästeistä täältä.

2.3 EVÄSTEIDEN HALLINTA

Jos olet antanut suostumuksesi evästeiden tallentamiseen laitteellesi ja haluat peruuttaa suostumuksesi, voit estää evästeiden käytön tämän linkin kautta. Et voi poistaa käytöstä evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston käyttämiseksi. Jos et halua, että kolmannet osapuolet keräävät sinulta tietoja kohdennettua mainontaa varten, voit halutessasi kieltäytyä sivustosta https://www.youronlinechoices.eu ja/tai https://www.aboutads.info/choices.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta jos et halua vastaanottaa evästeitä, suosittelemme muuttamaan selaimesi asetuksia niin, että selaimesi estää evästeet tai antaa varoituksen ennen evästeen tallentamista sekä poista kaikki jo tallennetut evästeet. laitteesi.
Lisätietoa evästeiden hallintaan liittyvien asetusten määrittämisestä löytyy selaimesi käyttöohjeesta.

Huomaa, että evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa verkkosivustomme käyttöön ja estää sinua käyttämästä tiettyjä verkkosivustollamme olevia toimintoja.

3. HENKILÖTIETOJEN SIIRTO

Tamtron käyttää henkilötietoja vain sisäisiin liiketoimintatarkoituksiinsa eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille. Osa henkilötiedoista voi olla Tamtronin tytäryhtiöiden, alihankkijoiden ja muiden palveluntarjoajien saatavilla ja käsitellä niitä siinä laajuudessa kuin se on tarpeen edellä mainittujen tarkoitusten yhteydessä.

Tietoja voidaan siirtää Tamtron-konserniin kuuluville yhteisöille ja sen kumppaneille, tytäryhtiöille ja alihankkijoille kohdassa 3 lueteltujen tarkoitusten tai asiakkaiden pyyntöjen toteuttamiseksi. Tällaisia siirtoja voivat olla siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai sen maan ulkopuolelle, jossa olet toimittanut henkilötiedot Tamtronille. Kun tietoja siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, siirto tapahtuu käyttäen Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Joka tapauksessa Tamtron varmistaa aina, että henkilötiedot on suojattu asianmukaisesti soveltuvien lakien ja määräysten edellyttämällä tavalla.

4 TIETOSUOJAILMOITUKSEN PÄIVITTÄMINEN

Tamtron tarkistaa tietosuojakäytäntönsä säännöllisesti ja päivittää tälle verkkosivulle. Tamtron päivittää tätä tietosuojaselostetta, kun henkilötietojen käsittelyssä tapahtuu soveltuvissa laeissa muutoksia, joista meidän on ilmoitettava sinulle. Lisäksi voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta ja evästekäytäntöä kehittäessämme verkkosivustoamme, palveluitamme tai liiketoimintaamme. Ellei pakottava laki toisin edellytä, emme voi ilmoittaa verkkosivustomme käyttäjille henkilökohtaisesti evästekäytäntöömme tekemistämme muutoksista. Siksi suosittelemme tämän käytännön lukemista aika ajoin.

Tietosuojaselosteen viimeisin versio on saatavilla tällä verkkosivustolla. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty tammikuussa 2022.

5 TIETOJEN OIKEUDET

Tamtron toimii huolellisesti varmistaakseen, että voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi. Rekisteröidyt voivat ottaa yhteyttä Tamtroniin ja pyytää pääsyä henkilötietoihinsa milloin tahansa. Tamtron oikaisee tai poistaa kaikki puutteelliset, epätarkat tai vanhentuneet henkilötiedot rekisteröidyn pyynnöstä.

Paikallisten sovellettavien lakien mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus:

  • pyytää poistamaan henkilötiedot ja tulla unohdetuksi soveltuvien lakien ja säilytyskriteeriemme mukaisesti
  • pyytää rajoittamaan henkilötietojen käyttöä
  • vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  • pyytää henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle Euroopan tietosuoja-asetuksen mukaisesti
  • peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn sovellettavien lakien mukaisesti
  • tehdä valitus asiaankuuluvalle tietosuojaviranomaiselle, jos Tamtron on käsitellyt henkilötietoja soveltuvien tietosuojalakien vastaisesti.

6 OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tietosuoja- tai evästekäytännöstämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse weighing@tamtron.fi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.